Profiel partners

1. Betrokken
We staan dicht bij elkaar, hebben oog voor elkaar en ondersteunen en helpen elkaar in en bij ons dagelijks werk. Betrokken zijn we bij onze klanten. Door samen attent en bewust te zijn van hetgeen er speelt creëren we op meerdere fronten betrokkenheid.

2. Betrouwbaar
Bij Ascendus werken we met mensen en organisaties die een WO, HBO of MBO+ niveau hebben. Ondernemers, die van nature een drive hebben om naast de klant, met professionele en gedegen vakkundigheid, te gaan staan. Mensen die weten wat er bij mensen in organisaties speelt. Maar tegelijk ook mensen die betrouwbaar zijn. En gedane beloftes en toezeggingen nakomen.

3. Gedreven
De wil om het ‘onderste’ uit de kan te halen, maar dan wel gericht op resultaat voor u als klant. Bezield vanuit het vak, soms koppig, maar altijd doelgericht richting het gewenste resultaat. Vernieuwend ook, maar altijd met oog voor realiteit en de mensen waar het om gaat.

4. Groei
Niet alleen meer omdat groter beter is, maar groei omdat dit ons als geheel sterker, slagvaardiger en ook breder als adviseurs maakt. Samen hebben we ongelooflijk veel kennis en kunde in huis. En de professionals die voor Ascendus hebben gekozen, willen meer leren, zich verder professionaliseren, zowel vakinhoudelijk, maar ook als mens, coach en manager. Groei als groep, maar zeker ook persoonlijke groei voor nog hoogwaardiger advies.

5. Kwaliteit
Doen wat je belooft. Niet tevreden zijn met de gemakkelijkste oplossing, maar net even verder kijken. Dat verstaan we onder kwaliteit. Dat dit gepaard gaat met professionele kwaliteiten op het gebied van opleiding, ervaring en up-to-date scholing is – een niet onbelangrijke – vanzelfsprekendheid.

6. Probleemoplossend
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Bij Ascendus weten we de meeste te bewandelen, zodat we eerst ons doel of de bestemming bereiken. We denken praktisch en zijn pragmatisch, maar niet op een manier waarbij we meer problemen creëren dan oplossen.

7. Flexibiliteit
Meedenken, snel kunnen schakelen en bereid tot veranderen tijdens het project. Maar flexibiliteit wil niet zeggen dat wij met alle winden mee waaien of de kwaliteit van ons advies veronachtzamen. Flexibiliteit creëert nieuwe mogelijkheden om het hoogste doel te realiseren.

8. Duurzaamheid
Ascendus streeft naar een duurzame economie en leefomgeving. Het is wenselijk als partners daar in hun bedrijfsvoering rekening mee kunnen houden of al doen. Voor de een is toepassing hiervan gemakkelijker als voor de ander, maar duurzaamheid een warm hart toedragen moet de basisgedachte zijn.

9. Normen & Waarden
Ascendus probeert een voorbeeld te zijn voor goede, fatsoenlijke en vertrouwde omgang met elkaar, voor zowel partners als haar overige omgeving. Dat zal niet altijd lukken maar proberen is toch het minste wat je kunt doen. Dit streven wordt ook van de partners verwacht.

10. Financiën
Ascendus probeert partners te behouden en aan te trekken die in de kern financieel gezond zijn. Slechte betalers en financiële probleemzoekers worden zoveel mogelijk geweerd. Er wordt geen diepgaand onderzoek verricht maar negatieve signalen uit de Groep, of van elders zullen in de afweging met betrekking tot acceptatie worden meegenomen.

Technisch Buro Zonderland bij RTL WoonTips
Technisch Buro Zonderland was te zien in de uitzending van RTL WoonTips.
Lees verder »
Een nieuwe partner!
Per 1 oktober kunnen we weer een nieuwe partner verwelkomen: stork4u.
Lees verder »
Excursie naar TATA Steel
Woensdag 27 mei jl. zijn we met een grote delegatie van de Ascendus Groep afgereisd per luxe touringbus naar IJmuiden, de stad van Staal.
Lees verder »
Nieuwe partner!
Per 1 april jl. is Robert Rinia Schilderwerken partner van Ascendus groep
Lees verder »