Welkom bij Ascendus Groep

Ascendus Groep is een netwerk van actieve ondernemers die verenigd worden door kennisdeling, bijeenkomsten, inkoopvoordelen en het elkaar werk gunnen. Iedere branche kan in principe maar door één bedrijf zijn vertegenwoordigd. Het netwerk wordt vertegenwoordigd door beslissers en in het algemeen gelijkgestemden, directeuren die hun bedrijf vanuit de basis hebben opgebouwd. Ascendus staat open voor alle ondernemingen van groot tot klein en mits de branche nog niet vertegenwoordigd is. In het algemeen is het netwerk vertegenwoordigd door een breed scala van kleine tot middelgrote bedrijven in het MKB. Er is sprake van een gezonde mix zodat het netwerk optimaal functioneert.

Ascendus Groep is opgericht vanuit mijn filosofie dat bedrijven elkaar kunnen helpen door elkaar werk te gunnen. Voor wat hoort wat. Het netwerk van ondergetekende en de partners wordt daarnaast gebruikt om opdrachten/leads van buiten de groep in de groep te brengen. Zo ontstaat er een win win situatie en krijgt de netwerkformule het gewenste vliegwieleffect.

Ik hoop dat u de voordelen van Ascendus Groep inziet en ik u spoedig de hand kan schudden en u te verwelkomen als nieuwe partner.

Rikus Sinnema
Directeur


Nieuwe partner: Expert Meijer Sint Annaparochie
We mogen per 1 november jl. weer een nieuwe partner begroeten.
Lees verder »
Netwerkbijeenkomst en uitnodiging Koploperssymposium
geplaatst op: 13-11-2014
De volgende netwerkbijeenkomst wordt gehouden bij onze partner Henk Talsma van Auto Talsma.
Lees verder »
Health2Work neemt Intes Projectinrichter over
Health2Work en Cenes hebben projectinrichter INTES overgenomen
Lees verder »
Nieuwe partner: Hoveniersbedrijf Hielke Nijp
Per 1 september hebben we weer een nieuwe partner: Hoveniersbedrijf Hielke Nijp.
Lees verder »