Welkom bij Ascendus Groep

Ascendus Groep is een netwerk van actieve ondernemers die verenigd worden door kennisdeling, bijeenkomsten, inkoopvoordelen en het elkaar werk gunnen. Iedere branche kan in principe maar door één bedrijf zijn vertegenwoordigd. Het netwerk wordt vertegenwoordigd door beslissers en in het algemeen gelijkgestemden, directeuren die hun bedrijf vanuit de basis hebben opgebouwd. Ascendus staat open voor alle ondernemingen van groot tot klein en mits de branche nog niet vertegenwoordigd is. In het algemeen is het netwerk vertegenwoordigd door een breed scala van kleine tot middelgrote bedrijven in het MKB. Er is sprake van een gezonde mix zodat het netwerk optimaal functioneert.

Ascendus Groep is opgericht vanuit mijn filosofie dat bedrijven elkaar kunnen helpen door elkaar werk te gunnen. Voor wat hoort wat. Het netwerk van ondergetekende en de partners wordt daarnaast gebruikt om opdrachten/leads van buiten de groep in de groep te brengen. Zo ontstaat er een win win situatie en krijgt de netwerkformule het gewenste vliegwieleffect.

Ik hoop dat u de voordelen van Ascendus Groep inziet en ik u spoedig de hand kan schudden en u te verwelkomen als nieuwe partner.

Rikus Sinnema
Directeur


Technisch Buro Zonderland bij RTL WoonTips
Technisch Buro Zonderland was te zien in de uitzending van RTL WoonTips.
Lees verder »
Een nieuwe partner!
Per 1 oktober kunnen we weer een nieuwe partner verwelkomen: stork4u.
Lees verder »
Excursie naar TATA Steel
Woensdag 27 mei jl. zijn we met een grote delegatie van de Ascendus Groep afgereisd per luxe touringbus naar IJmuiden, de stad van Staal.
Lees verder »
Nieuwe partner!
Per 1 april jl. is Robert Rinia Schilderwerken partner van Ascendus groep
Lees verder »