Welkom bij Ascendus Groep

Ascendus Groep is een netwerk van actieve ondernemers die verenigd worden door kennisdeling, bijeenkomsten, inkoopvoordelen en het elkaar werk gunnen. Iedere branche kan in principe maar door één bedrijf zijn vertegenwoordigd. Het netwerk wordt vertegenwoordigd door beslissers en in het algemeen gelijkgestemden, directeuren die hun bedrijf vanuit de basis hebben opgebouwd. Ascendus staat open voor alle ondernemingen van groot tot klein en mits de branche nog niet vertegenwoordigd is. In het algemeen is het netwerk vertegenwoordigd door een breed scala van kleine tot middelgrote bedrijven in het MKB. Er is sprake van een gezonde mix zodat het netwerk optimaal functioneert.

Ascendus Groep is opgericht vanuit mijn filosofie dat bedrijven elkaar kunnen helpen door elkaar werk te gunnen. Voor wat hoort wat. Het netwerk van ondergetekende en de partners wordt daarnaast gebruikt om opdrachten/leads van buiten de groep in de groep te brengen. Zo ontstaat er een win win situatie en krijgt de netwerkformule het gewenste vliegwieleffect.

Ik hoop dat u de voordelen van Ascendus Groep inziet en ik u spoedig de hand kan schudden en u te verwelkomen als nieuwe partner.

Rikus Sinnema
Directeur


Terugblik excursie naar Meyer Werft in Papenburg
Woensdag 21 mei jl. zijn we met een delegatie van Ascendus groep afgereisd naar Papenburg
Lees verder »
Lunchbijeenkomst restaurant Elev.
Omdat niet alle partners in de gelegenheid waren om mee te gaan op excursie naar Papenburg hebben we een lunchbijeenkomst georganiseerd op 20 mei jl. bij restaurant Elevé.
Lees verder »
Ascendus bijeenkomst april
Woensdag 16 april jl. waren we te gast bij restaurant It Ponkje in Woudsend.
Lees verder »
Prijs voor Kolthof bouwbedrijf
Wally en Jetske Kolthof van Kolthof Bouwbedrijf waren genomineerd voor de ondernemersprijs ‘De HET’.